Сигурно вече ви е писнало от подобни новини и искате проклетият телефон вече да е на пазара, но ето - поредната изтекла снимка на флагмана Samsung Galaxy S9. Както се очаква и както е потвърдено от множество други течове и снимки на кутии, устройството не е революция, а еволюция на S8. Което не е никак изненадващо, имайки предвид популярността и успеха на Galaxy S8. Днешният теч е публикуван от VentureBeat, а информацията твърди, че Еван Блас - известен лийкър - се е добрал до снимка на предния панел на Galaxy S9 и S9 Plus.

На пръв поглед двете устройства изглеждат сходни с предходния модел, но има и някои малки разлики. Най-очевидната от тях е наличието на повече камери и сензори в горната част над дисплея. Ако трябва да гадаем, най-вероятно Samsung са подобрили системата си за отключване с биометрия и ще представят нещо подобно на FaceID на Apple. Също няма да е изненадващо, ако селфи камерата е двойна и може да прави снимки в режим портрет, подобно на Pixel 2 и iPhone X.

Странно е, че рамките около дисплея изглеждат доста по-големи от тези на Galaxy S8. Разбира се, необходими са още снимки от различни ъгли, но Samsung бяха изключително горди с това как дисплеят докосваше ръбовете на телефона и плавно се заобляше заедно с тях. Толкова горди, че дори му измислиха име - Infinity. Тук нещата не изглеждат по подобен начин, което ни кара да се съмняваме малко в достоверността на снимката. За наша и ваша радост, няма да се наложи да чакаме още дълго - Galaxy S9 ще бъде официално показан на Мобилния конгрес в Барселона в края на следващия месец.