Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

Победителите на първи полусезон на Game Ninja League

04 април 2018
4826 прочитания
2 одобрения
3 неодобрения

С навлизането във втори полусезон на Game Ninja League е редно да обърнем внимание на това какво очаква участниците в края на сезона, а именно финалите на GNL Сезон 1, където победителите в първи полусезон срещат победителите във втори полусезон. За да ви създадем настроение за предстоящите сезонни финали ще ви запознаем с класираните за тях отбори и играчи от първи полусезон.

Победител в първи полусезон на Game Ninja League по Counter-Strike: Global Offensive

BPro Gaming са първият отбор, който се класира на финалите на Game Ninja League Сезон 1 и очаква на върха своите опоненти от втория полусезон.

В 1-ви полусезон BPro проявиха изключителна класа и завидни умения в дисциплината CS:GO и пометоха опонентите си в груповата фаза, като не направиха нито една загуба. С резултат 3 победи и 0 загуби, те се класираха в плейофите, където бяха изправени срещу отбора на TDR-Gaming, които надвиха с лекота отново с 2 на 0 в плейофните полуфинали.

Другия полуфинал излъчи headshotBG, като техни опоненти на финала на плейофите и битката между тях отново завърши с победа за Bpro Gaming.

По този начин непобедените досега български професионални играчи по CS:GO ще атакуват от мястото на фаворит финала на Game Ninja League Сезон 1, като освен наградния фонд от финалите, така ще си осигурят и първото място на ЛАН финалите на края на годината.

Победител в първи полусезон на Game Ninja League по Hearthstone

Superlub0 спечели първия полусезон на Game Ninja League и в момента очаква своя опонент от втори полусезон, който ще се изправи срещу него на сезонните финали.

След лесна квалификация superlub0 беше класиран в група с bnight, shumz и punisherstan. Груповата фаза за Любо беше предизвикателна, но с победата си с 3 на 0 срещу Shumz и 3 на 1 срещу bnight, първото място в групата изглеждаше в кърпа вързано за него. В последната си среща в груповата фаза superlub0 се изправи срещу PunisherStan, който в драматичен двубой успя да го победи с 3 на 2, а superlub0 завърши груповата фаза с резултат 8 победи и 4 загуби.

За негов късмет подгласника му в групата bnight завърши с резултат 7 победи и 6 загуби, което постави superlub0 на първо място в групата с 8 точки.

В плейофната фаза superlub0 игра полуфинал с всяващия страх дори в сърцата на закоравели Hearthstone ветерани RupertMurloc и успя да го надвие с 3 на 1, а на финала битката му с enZo беше влакче на емоциите, където superlub0 се наложи с 4 на 2.

Победител в първи полусезон на Game Ninja League по League of Legends

Random 5 се пребориха с конкуренцията и се класираха на сезонните финали на GNL Сезон 1, където очакват своя опонент от втория полусезон.

Random 5 започнаха участието си в груповата фаза на Game Ninja League полусезон с експлозия, като успяха в 6 поредни мача, да си осигурят победата всеки път!

На плейофите на полусезон 1 бяха изправени в първа среща срещу Simpatqgite, които се оказаха по-костелив орех, от колкото им се искаше на Random 5. След равенство между тях след първите две игри от 1 на 1, Random 5 успяха да си извоюват победата и да се класират на финал на полусезона, където ги чакаха HARD L9.

След оспорваната победа срещу Simpatqgite, Random 5 бяха загрели и в срещата си с Hard L9 на финала успяха да победят с убедителното 2 на 0 и да се класират за сезонните финали.

Победител в първи полусезон на Game Ninja League по Dota 2

NIKO доказаха за пореден път, че отбора им е съграден от играчи от най-висок ранг и доминираха по пътя си към сезонните финали на Game Ninja League.

В специалната групова фаза на полусезона по Dota 2 на Game Ninja League, NIKO и Strategy in Rush демонстрираха най-добри умения и постоянство и заеха първите 2 места в групата.

Неслучайно и полуфиналите в плейофните дни излъчиха тези два отбора, като финалисти в Dota 2 дисциплината.

Във финалите на първи полусезон Strategy in Rush се представи достойно срещу отбор NIKO, но опита и изключителната отборна игра на NIKO им осигуриха победата на плейофите с 2 на 0 и ги класираха в сезонните финали, където очакват своя опонент от втория полусезон.

За повече информация посетете сайта на Game Ninja League.

Game Ninja League се провежда с подкрепата на Acer, Predator, MSI и D-Link.

2 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Победителите на първи полусезон на Game Ninja League"    

абонамент за бюлетина