Познай резултата - правила

За да участвате в играта Познай резултата е необходимо да имате регистрация и да сте влезли в профила си!

Целта на играта е да се познае изхода от всички мачове за деня или от следващия ден с мачове, ако през текущия ден няма такива.

За победител се смята потребителят, познал изхода на максимален брой от срещите. В случай, че има няколко потребителя с еднакъв резултат, победителят ще бъде определен на томболен принцип.

За да участвате, изберете 1 (за победа на символичния домакин), x (за равен мач) или 2 (за победа на символичния гост) от падащото меню в колона Прогноза и натиснете бутона Запази

Потребителят, познал най-много мачове в края на първенството ще спечели специалната награда на Fan World.


Специална награда

Специалната награда в играта "Познай резултата" е Рутер Trendnet TEW-692GR Wireless N

Победител: Jabba       Прогнози: 31       Познати мачове: 23

Рутер Trendnet TEW-692GR Wireless N

Рутер Trendnet TEW-692GR Wireless N


TEW-692GR е първият наличен рутер на Trendnet, който работи на скорости от 450 Mbps ЕДНОВРЕМЕННО в двата честотни обхвата - 2.4 GHz и 5 GHz.

В съчетание с гигабитовите LAN и WAN портове, това означава една съвсем различна, много по-бърза домашна мрежа за безжичен трансфер на големи файлове като видео с висока резолюция, мрежови игри и т.н


Победители
Дата Потребител Награда
Наградата може да бъде получена лично в офиса на редакцията или да бъде изпратена по куриер за сметка на получателя. Молим всички победители да се обадят или да изпратят e-mail, за да уточнят начина за получаване на наградата.

тел.: (02) 400 11 11
email: diana_gesheva@idg.bg