Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
PR ÇÎÍÀ
29 окт
2018
   

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

3174 ïðî÷èòàíèÿ

Регистрацията за единадесетото поред издание на конкурса „ИТ мениджър на годината“ вече е в ход. Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.

Призовете се връчват в три категории:

Мениджмънт – отличие за мениджър, допринесъл за оползотворяване на потенциала на ИТ в своята организация и демонстрирал достижения в управлението на ИТ екипа и ИТ дейностите, чрез прилагане на утвърдени добри практики и собствен иновативен управленски подход;

Ефективност – отличие за мениджър с доказана ефикасност и пълноценност в работата, спомагащи повишаването на доверието и разпространението на високите технологии;

Иновации – отличие за мениджър, осъществил успешно внедряване на иновативно решение или реализирал новаторски подход в полза на своята организация.

За награда може да бъде номиниран всеки ИТ мениджър с успешен проект през последната година, който е допринесъл за постигане на бизнес целите на организацията. Предлагането на номинация става с попълване на формуляр. Предложение за номинация може да направи всеки свързан с компанията, в която е реализиран даден проект. Регламентът позволява ИТ мениджър да номинира себе си или свой колега от същата или от друга организация.

Най-добрите ИТ мениджъри в трите категории ще бъдат обявени на специална церемония, която ще се състои в началото на декември.

Всеки, който желае да номинира кандидат за „ИТ мениджър на годината“, може да го направи тук.

ICON ICON ICON ICON
абонамент за бюлетина