Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
PR ÇÎÍÀ
30 окт
2018
   

Национален Институт за Изследване на Вино, Спиртни Напитки и Етерични Масла избира cMailPro за своята сигурна имейл комуникация

2514 ïðî÷èòàíèÿ

Бизнес имейл решението cMailPro, предоставено от хостинг компания ICN.Bg, помага на НИИВСНЕМ ЕООД да осигури високо ниво на защита за своята мейл кореспонденция и да улесни екипа си при използването на електронната поща и организирането на работния процес.


НИИВСНЕМ е организация, която подкрепя лозаро-винарската промишленост в България с постоянни инвестиции в иновации и нови технологии за производство. Основна цел на Института е да прилага най-добрите световни практики за развитие на промишлеността у нас, както и да се грижи за поддържане авторитета на българската продукция. Клиенти на организацията са малки и големи компании от индустрията, които се стремят да постигнат най-високо качество на вкуса, аромата и състава на своите продукти. За да общува с всички тях, екипът използва интензивно своята електронна поща.

Първоначално НИИВСНЕМ разчита на популярна, свободна за достъп имейл услуга, но се сблъсква с някои от недостатъците в такива случаи. При този тип решения няма възможност за използване на собствен домейн от типа office@mybusiness.com, info@mybusiness.com и др. Вместо това, компаниите общуват със своите клиенти от имейл адреси като mybusiness@gmail.com или office-mybusiness@abv.bg, например. А за много организации е от ключово значение да използват имейл от собствен домейн, за да повишат доверието на клиентите си и репутацията на бизнеса си.

Още по-сериозен е проблемът със сигурността на информацията. „При тези безплатни услуги потребителите не са сигурни, че никой друг няма достъп до данните и имейлите им и няма да използва тази информация за различни цели. Вероятността за получаване на непоискани имейли и съобщения и ниското ниво на защита от спам също са напълно реални. А в случай на проблем с функционирането на услугата, в повечето случаи единственият вариант пред бизнесите е да изчакат неговото разрешаване от доставчика без да имат възможност да се обърнат към техническа поддръжка.“ – коментира Борислав Бориславов, Технически Директор в ICN.Bg

Тъй като НИИВСНЕМ ЕООД е институция със сериозно влияние и значение в своя бизнес сектор, екипът не може да си позволи пропуски в сигурността, както и непрофесионално общуване с клиенти и партньори.

За да разреши възникналия казус, институтът се обръща към ICN.Bg и софтуера cMailPro. Той се оказва и най-подходящото решение поради многото на брой функционалност, който допълват мейл услугата на изключително достъпна цена.

„В лицето на cMailPro открихме надежден партньор при създаването на собствената ни бизнес имейл услуга. За нас бе от ключово значение да преминем към използването именно на имейли от собствен домейн, както и да осигурим и ефективна защита на онлайн кореспонденцията си. Смятаме, че по този начин допълнително ще повишим доверието и имиджа си на съвременна компания пред нашите клиенти и партньори.“ – коментират от екипа на НИИВСНЕМ ООД.

През месец юни 2018г. НИИВСНЕМ започва да използва cMailPro, което допринася за организацията на работния процес и лесното и сигурно общуване с партньори. Освен преминаването към бизнес мейл решение, Институтът избира и хостинг услуга в ICN.Bg. Така организацията поверява сигурността на своето онлайн присъствие в ръцете на един доверен доставчик.

Като ползи от внедряването на cMailPro, НИИВСНЕМ отчита възможността за интеграция с досега използвания имейл клиент, което не затруднява допълнително служителите в компанията, както и криптирания чат и календар, които позволяват планирането на работния процес и лесната комуникация между колеги. За Института ценни са и спам филтрите на cMailPro, които свеждат до минимум възможностите за получаване на непоискани съобщения. И тъй като цялата информация, обработвана от cMailPro се криптира, то съобщенията, файловете и данните на потребителите на услугата са напълно защитени.

Екипът на НИИВСНЕМ ще може да разчита и на непрекъсната поддръжка на cMailPro. Дори при възникнал казус с работата на услугата, ще последва незабавна реакция от страна на ICN.Bg.

Повече за cMailPro

cMailPro е имейл услуга, създаден от хостинг компания ICN.Bg и предназначен за управлението на бизнес кореспонденцията между компании и техните партньори. Продуктът е напълно конкурентен на популярни решения от този вид като Office 365 и Gmail, като създателите му се концентрират върху предоставяне на сигурност при обмена на информацията. Използващите cMailPro компании ценят функционалностите като споделяне на файлове, календари, криптирания чат, антиспам филтрите, лесната работа със софтуера и възможността за достъп до акаунта от множество устройства. Платформата може да се интегрира с всеки популярен имейл клиент (напр. Thunderbird, Outlook и др.), което улеснява потребителите при използването му.

Продуктът има успешни реализации и на международния пазар. Използва се от над 29 млн. потребители след интеграцията му в телекомите на Судан, Тунис, Мавриций и Шри Ланка, с което компанията ICN.Bg спечели награди за „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b Media 2017“.

ICON ICON ICON ICON
абонамент за бюлетина